Internasjonalt besøk!

Denne uka har vi besøk i forbindelse med Erasmus+ og vi  har besøk av elever og lærere fra Litauen, Sverige, Danmark, Østerrike og Italia. Vi har nå hatt to innholdsrike dager der vi har hatt kodetime, presentert en lokal entreprenør, vært på city tour og vi har hørt på lokale gründere. I dag har vi vært heldige å få besøk av både Fjelltid og Foodsave. Det var spennende å få innblikk i hvordan man driver som gründer i den “virkelige” verden. Her er noen bilder fra byturen vi hadde i går.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s